TENNIS/PADEL DAGKAMP BTO / TSE / POE 2019

Beste kinderen en ouders,

Wegens succes van vorig jaar organiseren BTO( Bennekomse Tennis Opleiding) TSE(Tennisschool Engelaar) en POE(Padel Opleiding Engelaar) voor de achste keer deze zomer een tennis en padel kamp op TV Keltenwoud. Deze mooie locatie met alle moderne voorzieningen zijn perfect voor dit kamp omdat de activiteiten altijd doorgang kunnen vinden door de prachtige tennishal.

Het zwaartepunt ligt op tennis maar er zullen ook andere activiteiten plaatsvinden zoals hockey, speedminton, partijtje voetbal, basketbal, frisbee etc. Net als vorig jaar nemen we ook de sport Padel mee in het kamp. Dit is een kruising tussen tennis en squash waarbij ook de omliggende wanden worden gebruikt.

Wil je alvast kijken wat deze sport inhoudt kijk dan op YouTube om een indruk te krijgen van deze flitsende sport met een hoge fun factor. Daarnaast hebben wij natuurlijk het mooie verwarmde zwembad de vrije slag naast TV Keltenwoud liggen zodat we ook kunnen zwemmen. Dus badkleding meenemen!

Wij organiseren dit voor de leeftijd van 7 jaar t/m 18 jaar. Het programma start om 9.00 uur. Iedere dag zal er een lunch verzorgd worden. Tussendoor zullen er allerlei lekkernijen voorbij komen. Voor iedere dag zijn er prijzen
beschikbaar dus niemand gaat met lege handen naar huis. De dag eindigt om 16.30 uur waarna de kinderen gewoon naar huis gaan om te slapen. De data zijn maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 augustus. De kosten zijn € 150,- per kind voor 3 dagen!

Kinderen van buitenaf kunnen zich ook inschrijven. Dus heb je als deelnemer een vriend, vriendin of familielid, nodig ze dan uit om samen met jou mee te doen! De trainingen zullen worden gegeven door gediplomeerde tennis en padel leraren! Spreekt jullie dit aan schrijf dan voor 22 juli in via www.btotennis.nl of www.tsetennis.nl Het formulier Inleveren bij desbetreffende trainer mag ook. Het kamp gaat door vanaf 20 kinderen!

JUST DO IT !!!!!

Heeft U vragen neem dan contact op met Jack Engelaar 06-20953491 of info@btotennis.nl / info@tsetennis.nl.

Met sportieve groeten,
BTO, TSE EN POE.